• 064 5926 800

POSEBNA PONUDA

Posebna Ponuda


Svim našim potencijalnim korisnicima usluge upravljanja i održavanja objekta stambene i stambeno-poslovne zgrade, u stanju smo da ponudimo, najpre u cilju povećanja zdravstvene bezbednosti, kao i povećanja estetskog izgleda zajedničkih delova zgrade, finansiranje obavljanja kompletnih farbarsko-molerskih radova, što bi članovi Skupštine stambene zajednice, stambene ili stambeno-poslovne zgrade, imali mogućnost, da bez ikakve kamate, nadoknade "Upravljanju objektima" doo u jednakim ratama i ugovorenom periodu od 6 do 12 meseci.

U cilju uštede zajedničke električne energije, u stanju smo da ponudimo ugradnju senzora pokreta u zajedničkim delovima zgrade, čime se vrši regulacija paljenja i gašenja svetala koji su u tom trenutku neophodna za osvetljavanje hodničnih prostora, a čime vlasnici posebnih delova zgrade ostvaruju finansijsku uštedu, po računima EDS-a, u opsegu od 40% do 60%. Troškove nabavke i ugradnje opreme, članovi Skupštine stambene zajednice, stambene ili stambeno-poslovne zgrade nadoknadili bi, bez ikakve kamate, PD "Upravljanje objektima" doo, u jednakim ratama i ugovorenom periodu od 6 do 12 meseci.

U cilju povećavanja bezbednosti objekta stambene ili stambeno-poslovne zgrade, samih stanara i njihove imovine, u stanju smo da ponudimo članovima Skupštine stambene zajednice da iz naših finansijskih sredstava ugradimo video nadzor IP video kamerama, čime bi sami vlasnici posebnih delova zgrade stekli mogućnost da u svakom trenutku i sa svakog mesta, na svojim računarima, tabletima ili mobilnim telefonima vrše nadzor nad ulaznim vratima svoje zgrade ili u većem opsegu, po želji vlasnika posebnih delova zgrade. S druge strane, PD "Upravljanje objektima" doo ima mogućnost da na nosaču video zapisa memoriše sve video zapise u cilju kvalitetne i potpune komunikacije sa nadležnim organima - MUP-om i Javnim tužilaštvom. Troškove ugradnje i nabavke opreme, članovi Skupštine stambene zajednice stambene ili stambeno-poslovne zgrade, nadoknadili bi, bez ikakve kamate, PD "Upravljanje objektima" doo u jednakim mesečnim ratama i ugovorenom periodu, od 6 do 12 meseci, po izboru korisnika.

U cilju povećanja bezbednosti objekta vraćanjem u funkciju sistema i opreme protiv-požarne zaštite stambenog ili stambeno-poslovnog objekta, u mogućnosti smo da ponudimo finansiranje iz naših sredstava za izvođenje radova, stavljanje u funkciju hidrantske mreže, počev od popravke i sanacije vodovodnih instalacija, po potrebi nabavke i ugradnje ventila, hidrantskih creva i mlaznica, ili nabavke protivpožarnih aparata, u skladu sa projektom protivpožarne zaštite objekta. Troškove bi članovi Skupštine stambene zajednice stambene ili stambeno-poslovne zgrade, bez ikakve kamate, nadoknadili PD "Upravljanje objektima" doo u jednakim ratama i ugovorenom periodu od 6 do 12 meseci.

Sve ove ove predložene radnje, nabavka i ugradnja opreme, pored direktnog uticaja na kvalitet i udobnost života u objektu, direktno utiču i na uvećanje vrednosti kvadrata posebnih delova zgrade na tržištu nekretnina, što je u interesu svih vlasnika stanova i poslovnih prostora, kao posebnih delova zgrade.